Ön szerint ki figyelne oda legjobban az évek alatt, nehéz munkával megtakarított pénzére?  Kinek lesznek majd álmatlan éjszakái, amikor az óriási hozamokat ígérő távol-keleti befektetésein veszteséget realizál?

Kis, közép és nagybefektetőknek egyaránt fontos információ, hogy 2011-re 20% körüli arany árfolyam emelkedést prognosztizálnak az elemzők...

Ha már volt egy olyan gondolata, hogy akár 5.000 Ft értékben is
( nincs értékhatár) de időtálló befektetést szeretne, akkor jó helyen jár !

Az utóbbi 40 évben az arany ára jobban nőtt, mint a Dow Jones-index.

Egyre többen térnek vissza a legősibb nemes fizetőeszközhöz, az aranyhoz, mely több ezer éve áll az emberiség szolgálatában. Az aranyban alkalmazott befektetések – megtakarítások még gazdasági  válság esetén is őrzik értéküket.

Az arany évezredek óta az emberiség legelfogadottabb fizetőeszköze. Napjainkban jelentősége megnőtt, hiszen - szinte - az egyetlen elérhető befektetési forma, amivel kivédhetők a válság(ok) okozta káros hatások.

Fektessen be nemesfémekbe !

Vásárolni, befektetni szeretne nemesfémbe vagy gondoskodni szeretne nyugdíjas éveiről? Forduljon hozzánk bizalommal! Az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen várjuk jelentkezését, adja meg nevét, telefonszámát és munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Az Európai Unió tagállamaira vonatkozóan az Európai Unió Tanácsának 2006. november 28-án kiadott Irányelve – a hozzáadott érték adó – rendszerről (HÉA) a következőképpen határozza meg a befektetési arany fogalmát és annak adómentességét:

„344. cikk

(1) Ezen irányelv alkalmazásában, és más közösségi rendelkezések sérelme nélkül, a „befektetési arany” a következőket jelenti:

1. a nemesfémpiacokon elfogadott súlyú, legalább 995 ezrelék tisztaságú rúd vagy lemez formájában lévő arany, függetlenül attól, hogy értékpapírt állítottak-e ki róla;

2. legalább 900 ezrelék tisztaságú és az 1800. év után vert aranyérme, amely a kibocsátó országban törvényes fizetőeszköz vagy törvényes fizetőeszköz volt, és amelynek szokásos eladási ára az érme aranytartalmának szabadpiaci értékét legfeljebb 80 %-kal haladja meg.

346. cikk

A tagállamok mentesítik a hozzáadott érték adó alól a befektetési arany értékesítését…”

 

Kérdése van? Itt azonnal felteheti ! A következő oldalon adja meg nevét, telefonszámát és munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.